'PSG wil stunten met toptransfer Pogba'

Reacties

Paris Saint-Germain heeft serieuze interesse in Paul Pogba, zo melden betrouwbare Franse bronnen. Het contract van de 28-jarige middenvelder bij Manchester United loopt nog maar een jaar door.

'PSG wil stunten met toptransfer Pogba'
© Pro Shots

Vanwege die aflopende verbintenis lijkt PSG een goede kans te maken deze zomer. Het is geen geheim dat Pogba open staat voor een vertrek. Diens zaakwaarnemer Mino Raiola zei halverwege vorig seizoen al dat de Fransman toe is aan een nieuwe omgeving. Er is momenteel ook geen sprake van onderhandelingen over een contractverlenging bij United.

Tegenover ESPN-verslaggever Julien Laurens is bevestigd dat PSG werk wil maken van de komst van Pogba. Technisch directeur Leonardo zou een overstap van Pogba onlangs telefonisch met Raiola hebben besproken, nadat de twee elkaar vorige maand in Monaco al over hetzelfde onderwerp spraken.

PSG is in de aanloop naar volgend seizoen al flink actief op de transfermarkt. De Franse grootmacht haalde Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum transfervrij binnen en nam Achraf Hakimi voor zestig miljoen euro over van Internazionale. Bovendien komt Gianluigi Donnarumma transfervrij over van AC Milan, maar die overstap moet nog officieel worden bevestigd. Met Wijnaldum is dus al een middenvelder aan de selectie toegevoegd, maar de clubleiding wil trainer Mauricio Pochettino graag nog een extra optie bieden. Achter Pogba staan Eduardo Camavinga (Stade Rennes) en Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) op het verlanglijstje.

PSG is uit op revanche, zowel in de Ligue 1 als in de Champions League. In de Franse competitie was Lille vorig seizoen met een marge van één punt te sterk in de titelstrijd. Het Europese avontuur eindigde voor PSG in de halve finale van de Champions League, waarin Manchester City de Fransen aftroefde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.