PSG verrast met constructie bij binnenhalen gewilde Ekitike

Reacties

Paris Saint-Germain heeft Hugo Ekitike gepresenteerd . Les Parisiens leken een bedrag van 35 miljoen euro te gaan betalen voor de aanvaller van Stade Reims, maar maken zaterdag bekend dat de Fransman gehuurd wordt. In die deal is wel een optie tot koop opgenomen, verdere details geeft PSG niet.

PSG verrast met constructie bij binnenhalen gewilde Ekitike
© Pro Shots

Ekitike was gewild. Newcastle United had 40 tot 46 miljoen over voor de twintigjarige aanvaller, maar het talent gaf de voorkeur aan een binnenlandse transfer.

L'Équipe meldt dat van een directe defintieve transfer nog geen sprake is omdat de clubs steggelden over het doorverkooppercentage. Uiteindelijk is uitgekomen op deze constructie, waarbij PSG de aanvaller volgend seizoen alsnog kan en zal inlijven voor 35 miljoen euro. 

Ekitike speelde vorig seizoen 27 wedstrijden voor Reims en kwam daarin tot elf doelpunten. In Parijs gaat hij de concurrentie aan met onder anderen spitsen Mauro Icardi en Arnaud Kalimuendo, al is het ook mogelijk dat een van de sterren Lionel Messi, Kylian Mbappé of Neymar centraal in de voorhoede zal gaan acteren. 

Spelersprofiel

H. Ekitike


Geboortedatum:
20 juni 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Reims
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Eintracht Frankfurt
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.