PSG telt 45 miljoen neer voor Frans jeugdinternational

Reacties

Bradley Barcola (20) heeft bij Paris Saint-Germain getekend. De aanvaller, die op meerdere posities uit de voeten kan, ondertekende in de Franse hoofdstad een verbintenis van vijf seizoenen. Barcola komt over van Olympique Lyon.

PSG telt 45 miljoen neer voor Frans jeugdinternational
© Pro Shots

Met zijn overgang is een vast bedrag van 45 miljoen euro gemoeid, dat nog eens met vijf miljoen kan stijgen door bonussen, zo maakt de verkopende partij openbaar. De jongeling doorliep bij Les Gones de volledige jeugdopleiding en vertegenwoordigde het eerste elftal van de club tot dusver 47 keer. Hij vertrekt bij de club met zeven doelpunten en tien assists achter zijn naam, waaronder de winnende goal eerder dit kalenderjaar op het veld van zijn nieuwe club PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Barcola is ook jeugdinternational, deze zomer nog was hij actief met Frankrijk Onder-21 op het EK in Georgië en Roemenië. In vier optredens voor Les Bleus kwam hij op dat toernooi tot twee treffers. Barcola gaat bij zijn nieuwe club het rugnummer 29 dragen. Saillant detail: zondag is het Olympique Lyon - Paris Saint-Germain.

Met de komst van Barcola komen de uitgaven van PSG rond de 250 miljoen euro. Manuel Ugarte (zestig miljoen) en Ousmane Dembélé (50 miljoen) waren de duurste spelers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer B. Barcola
Meer over B. Barcola
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.