PSG hekelt 'verzinsel' over vechtpartij Neymar

Reacties

Paris Saint-Germain ontkent met klem dat Neymar en Julian Draxler vorige week met elkaar op de vuist zijn gegaan na het Ligue 1-duel met Montpellier.

PSG hekelt 'verzinsel' over vechtpartij Neymar

Le Parisien pakte deze week groot uit met het vermeende handgemeen. Na de 3-2 nederlaag zou Draxler Neymar hebben aangesproken op zijn egoïstische spel. De Braziliaan accepteerde dat niet, waarna er ook een non-verbale strijd zou hebben plaatsgevonden. Trainer Thomas Tuchel en sportief directeur Antero Henrique moesten naar verluidt zelfs tussenbeide gekomen.

PSG omschrijft de berichtgeving op Twitter als 'een leuke grap'. 'Neymar, een fenomeen in het voetbal, zou knokken met teamgenoten. Hoe kun je zulke dingen verzinnen? Waren jullie erbij in de kleedkamer?'

De Parijse topclub is bezig aan een dramatische serie, met als dieptepunt het verlies in de finale van het toernooi om de Coupe de France tegen Stade Rennes. Wel kroonde PSG zich onlangs met een boulevardlengte voorsprong tot kampioen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ligue 1

Stand Ligue 1 2018/2019

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
38
29
4
5
105-35
+70
91
2
Lille
38
22
9
7
68-33
+35
75
3
Olympique Lyonnais
38
21
9
8
70-47
+23
72
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.