PSG heeft Neymar en Mbappé terug voor cruciaal duel

Reacties

Trainer Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain kan in de Champions League weer beschikken over sterspelers Kylian Mbappé en Neymar. Het duo ontbrak afgelopen weekend in de Ligue 1, maar is fit genoeg om te starten tegen Liverpool.

PSG heeft Neymar en Mbappé terug voor cruciaal duel

Zowel Mbappé als Neymar keerde geblesseerd terug van de interlandperiode, zonder het tweetal werd Toulouse met een nipte overwinning (1-0) naar huis gestuurd. Op het persmoment voor het duel met Liverpool bevestigde Tuchel dat Mbappé en Neymar starten.

De Franse en Engelse topclubs staan woensdag tegenover elkaar in Parijs en beide teams kunnen een driepunter goed gebruiken. PSG staat met vijf punten uit vier wedstrijden derde, Liverpool voetbalde één punt meer bij elkaar.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep C UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
6
3
2
1
17-9
+8
11
2
Liverpool
6
3
0
3
9-7
+2
9
3
Napoli
6
2
3
1
7-5
+2
9
4
Rode Ster Belgrado
6
1
1
4
5-17
-12
4
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

In het vorige duel tussen de Europese grootmachten verloor PSG met 3-2, als de Fransen woensdag weer verliezen is de kans groot dat de Parijzenaren uitgeschakeld zijn in de Champions League. De aftrap in het Parc des Princes wordt 21.00 uur verricht. Virgil van Dijk blikte eerder al vooruit naar de wedstrijd in Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.