PSG geeft uittocht vervolg en laat man van dertig miljoen gaan

Reacties

In de laatste dagen van de transferperiode gebeurt er nog genoeg bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub neemt vooral afscheid van spelers. Zo was Idrissa Gueye donderdag op Deadline Day de volgende die de deur in Parijs achter zich dichttrok.

PSG geeft uittocht vervolg en laat man van dertig miljoen gaan
© Pro Shots

De 32-jarige Gueye kwam in de zomer van 2019 voor dertig miljoen euro over van Everton en lag nog een jaar vast bij PSG. De Senegalees kwam echter niet in de plannen van trainer Christophe Galtier voor. In drie jaar kwam Gueye tot 111 optredens voor PSG. Nu keert hij terug naar Everton, waar hij voor twee seizoenen tekent.

Gueye is zeker niet de enige die PSG verlaat. Op Deadline Day maakte de club al bekend dat Layvin Kurzawa na zeven jaar vertrekt. De vleugelverdediger wordt verhuurd aan Fulham. Abdou Diallo maakt de overstap naar RB Leipzig. Hij speelde eerder al in Duitsland bij FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund.

PSG liet daarnaast Leandro Paredes al gaan. De Argentijn werd woensdag verhuurd aan Juventus. Ook enkele jeugdspelers zonder perspectief mochten vertrekken, onder wie Anfane Ahamada (FC Martigues), Garissone Innocent (Eupen) en Tidjany Touré (Feyenoord).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.