Feyenoord haalt 'getalenteerde spelers' weg bij Viktoria Köln en Paris Saint-Germain

Reacties

Feyenoord heeft op de slotdag van de transfermarkt ook de selectie van de Onder-21 van een kwaliteitsimpuls voorzien. Youssef Amyn (19) en Tidjany Touré (20) worden overgenomen van respectievelijk Viktoria Köln en Paris Saint-Germain.

Feyenoord haalt 'getalenteerde spelers' weg bij Viktoria Köln en Paris Saint-Germain
© Pro Shots

Amyn tekent een contract voor twee jaar met optie voor een extra seizoen; Touré verbindt zich voor één jaar aan Feyenoord, ook met de optie tot verlenging met een jaar. Het zijn allebei aanvallend ingestelde spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen. Rini Coolen, hoofd van de jeugdopleiding, spreekt van 'twee getalenteerde spelers'.

Amyn speelde 41 duels voor Viktoria Köln, dat uitkomt op het derde niveau van Duitsland. Touré was de afgelopen zeven jaar actief in de jeugdopleiding van PSG. 'Ondanks dat Youssef pas net negentien jaar is geworden heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het Duitse profvoetbal en is hij tevens jeugdinternational. Tidjany kwam het afgelopen seizoen uit voor de beloftenploeg van Paris Saint-Germain. Ook heeft hij al enkele duels in de UEFA Youth League achter zijn naam staan', aldus Coolen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.