Pröpper: 'Het is simpel: Heracles moet van Roda winnen'

Reacties

Heracles Almelo begon het seizoen fantastisch met een zege op Ajax, maar wist sindsdien niet meer te winnen in de Eredivisie. Dinsdagavond bereikten de Tukkers wel de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi door een 0-2 winst op Rijnsburgse Boys, maar in de competitie loopt het de laatste weken stroef.

Pröpper: 'Het is simpel: Heracles moet van Roda winnen'

Zaterdagavond, na het verloren duel met PEC Zwolle (2-1), werd er letterlijk met deuren gesmeten bij Heracles Almelo. De teleurstelling na de late treffer van Youness Mokhtar zat diep. Trainer John Stegeman sprak van schijtbakken en liet zich verbaal gelden.

'De trainer is behoorlijk boos geworden', vertelde verdediger Robin Pröpper eerlijk. 'We hebben het over onszelf afgeroepen. Na de 1-1 vergaten we door te drukken.' Door de nederlaag blijft Heracles op vijf punten staan. Komende zaterdag wacht hekkensluiter Roda JC.

Wil Heracles niet afdalen naar de bodem van de Eredivisie, dan moet er gewonnen worden. Pröpper: 'Het is simpel. Thuis moeten wij van Roda winnen. Dat moeten we ook gewoon uitspreken. We hebben een ploeg die zeker in de middenmoot kan meedraaien. Alleen moet je dan dit soort wedstrijden wel winnen.'

Samenvatting PEC Zwolle - Heracles Almelo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.