Pröpper: 'Eigenlijk schandalig dat dit mijn mooiste goal moet zijn'

Reacties

Robin Pröpper redde zaterdagavond met het mooiste doelpunt uit zijn loopbaan een punt voor Heracles Almelo tegen FC Groningen (3-3). De man van de avond moest na afloop echter toegeven dat zijn treffer meer met toeval dan met klasse te maken had.

Pröpper: 'Eigenlijk schandalig dat dit mijn mooiste goal moet zijn'

Pröpper veroverde een klein kwartier voor tijd aan de rechterkant van het veld de bal en probeerde voor te geven. Het leder waaide echter in een keer over Groningen-doelman Sergio Padt en via de binnenkant van de paal in het net. 'Het was een waardeloze voorzet, maar gelukkig valt-ie binnen', lachte Pröpper na afloop in gesprek met FOX Sports.

'Ik wilde de bal gewoon echt voorgeven, maar dat-ie dan zo binnenvalt is alleen maar mooi', aldus Pröpper. 'En dan is het wel de mooiste goal die ik ooit heb gemaakt, ja. Het is eigenlijk schandalig dat dit mijn mooiste goal moet zijn, maar ik was er erg blij mee.'

Zijn ploeggenoten stormden na het wonderlijke doelpunt op Pröpper af. 'Ik was vooral bang voor mijn neus, iedereen tikte erop', vervolgde de verdediger, die tijdens de wedstrijd geblesseerd raakte aan zijn reukorgaan toen hij met zijn hoofd op dat van Ludovit Reis knalde. 'Ik heb nu ook het gevoel dat ik heel moeilijk praat, ik kom niet uit mijn woorden. Maar het gaat vast snel beter.'

Voor Heracles betekende het 3-3 gelijkspel in Groningen pas het derde punt dat dit seizoen werd gehaald in een uitwedstrijd. De ploeg van John Stegeman speelt volgende week thuis tegen ADO Den Haag.

'Zoals wel vaker zakte FC Groningen na rust volledig door het ijs'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.