Pröpper beëindigt 'cornerdroogte' PSV met eerste goal sinds terugkeer

Reacties

Davy Pröpper heeft zaterdagavond zijn eerste goal voor PSV gemaakt sinds zijn terugkeer. De middenvelder kopte tegen SC Cambuur raak uit een corner, wat alweer even geleden was voor de Eindhovenaren.

Pröpper beëindigt 'cornerdroogte' PSV met eerste goal sinds terugkeer
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
SC Cambuur
SC Cambuur

In een op vijf plekken gewijzigde formatie had PSV het dan toe toe lastig met Cambuur, dat in het eerste kwartier enkele keren gevaarlijk opdook voor het doel van Joël Drommel. Dat resulteerde echter niet in een treffer, waarna Pröpper in de achttiende minuut toesloeg uit een corner van Cody Gakpo (foto).

De goal van Pröpper was de eerste Eredivisie-goal van PSV uit een hoekschop in 2021, de laatste treffer uit een corner dateerde van december 2020. Daarna volgden liefst 134 hoekschoppen zonder doelpunt tot gevolg.

Kort na die dubbele primeur verdubbelde Eran Zahavi de marge al door na een hakballetje van Bruma fraai binnen te krullen. De VAR controleerde nog of de Portugees buitenspel stond, maar dat bleek niet zo te zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Pröpper
Meer over D. Pröpper
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.