Problemen België nemen toe: ook Lombaerts haakt af

Reacties

Nicolas Lombaerts zit niet bij de definitieve selectie van België voor het EK in Frankrijk, dat heeft bondscoach Marc Wilmots bevestigd. Racing Genk-verdediger Christian Kabasele komt bij de selectie.

Problemen België nemen toe: ook Lombaerts haakt af

Zenit Sint-Petersburg-verdediger Lombaerts kampt met een spierscheuring en kwam al niet in actie in het oefenduel met Zwitserland van zaterdag. Een laatste onderzoek heeft uitgewezen dat de blessure te ernstig is om een rol van betekenis te kunnen spelen op het EK.

Ook over de fitheid van verdediger Dedryck Boyata bestaan twijfels. De mandekker viel maandag geblesseerd uit tijdens een training. Verdedigers Vincent Kompany en Bjorn Engels haakten eerder al af. Rechtsback Thomas Meunier heeft nog een week nodig voor zijn herstel, maar blijft volgens Belgische media wel bij de selectie.

Kabasele wacht nog op zijn interlanddebuut. De 25-jarige centrumverdediger van Genk was wel als jeugdinternational actief.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.