Primeur Koopmeiners tijdens zorgeloze avond Atalanta Bergamo

Reacties

Teun Koopmeiners heeft dinsdag met zijn eerste doelpunt voor Atalanta Bergamo bijgedragen aan een ruime overwinning op promovendus Venezia De 23-jarige middenvelder zette zijn nieuwe werkgever na een klein uur op 3-0 tegen Venezia.

Primeur Koopmeiners tijdens zorgeloze avond Atalanta Bergamo
© Imago
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
4 - 0
Venezia
Venezia

Koopmeiners ontving de bal van Giuseppe Pezzella en schoof de bal vanaf de rand van het strafschopgebied beheerst in de rechterbenedenhoek (3-0). Voor de voormalig AZ-captain was het zijn eerste doelpunt in zijn twaalfde Serie A-duel in het shirt van Atalanta.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mario Pasalic had de wedstrijd al vroeg opengebroken door binnen twaalf minuten twee keer te scoren. De Kroatisch international deed daar halverwege de tweede helft nog een schepje bovenop door met zijn derde treffer de eindstand te bepalen op 4-0. 

Rentree Hateboer
Nummer vier Atalanta, waar Hans Hateboer zijn rentree vierde na een maandenlange blessure en Marten de Roon inviel, houdt door de overwinning aansluiting met de topdrie. Venezia moet na twee zeges op rij pas op de plaats maken. De werkgever van Ridgeciano Haps, die zeventig minuten speelde, blijft steken op de zestiende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.