Prijskaartje doet Van Dijk weinig: 'Groot compliment voor mijzelf'

Reacties

Virgil van Dijk blijft kalm onder het grote transferbedrag dat hem van Southampton naar Liverpool bracht. De Nederlander werd door zijn overgang voor circa tachtig miljoen euro de duurste verdediger aller tijden, maar dat doet Van Dijk weinig.

Prijskaartje doet Van Dijk weinig: 'Groot compliment voor mijzelf'

In gesprek met Sky Sports geeft Van Dijk zijn mening over een van de meestbesproken transfers van deze winterse transferwindow. 'Om eerlijk te zijn ben ik niet nerveus. Het is een groot compliment voor mijzelf en het harde werk wat ik verricht heb. Liverpool wilde héél veel geld voor mij betalen, maar ik kan er niets aan veranderen', stelt hij.

Van Dijk kon ook naar Manchester City en Chelsea, maar koos met volle overtuiging voor Liverpool. Waarom? 'De grootte van de club', legt de ex-speler van onder meer FC Groningen uit. 'De fans, spelers, manager... Het hele pakket is geweldig.'

De centrumverdediger scoorde bij zijn officiële Liverpool-debuut direct tegen aartsrivaal Everton. Zondag 14 januari wacht mogelijk zijn Premier League-debuut namens The Reds. Dan treedt de huidige nummer vier van de Premier League aan tegen, jawel, Manchester City. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.