Prieto: 'Slechte wedstrijd kan ons alsnog de das om doen'

Jagoba Arrasate en Xabier Prieto zijn ondanks de 2-0 zege op bezoek bij Olympique Lyon nog niet gerust dat hun ploeg zich zomaar even plaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

'We hebben goed gespeeld en Lyon vanaf het begin van de wedstrijd onder druk gezet. Maar goed, we weten wat ons te doen staat', aldus Real Sociedad-coach Arrasate. 'We moeten beide wedstrijden goed spelen om door te gaan naar de volgende ronde. Dit was slechts het eerste duel.'

Dat de tweestrijd tussen de zevenvoudig kampioen van Frankrijk en de Spaanse club nog niet beslist is vindt ook Sociedad-middenvelder Xabier Prieto. 'Eén slechte wedstrijd kan ons alsnog de das omdoen', legt Prieto uit na de wedstrijd in Lyon.

'Ik denk dat iedereen blij is met de 2-0 overwinning. Voorafgaand aan de wedstrijd zou een ieder tekenen voor dit resultaat', aldus de captain van Sociedad. In het Stade de Gerland zorgden twee wonderschone doelpunten van Real Sociedad voor de eerste winst in het tweeluik met Lyon.

Waar de Franse jeugdinternational Antoine Griezmann (links op de foto met Seferovic) voor rust met een schitterende omhaal de score opende, bepaalde Haris Seferovic in de tweede helft de eindstand met een zeer fraaie volley van grote afstand.