Duel tussen Brighton en Tottenham krijgt andere datum

Reacties

Het Premier League-duel tussen Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur van zondag 12 december gaat niet door. Dit heeft het bestuur van de Premier League besloten nadat het op donderdagmiddag samen was gekomen.

Duel tussen Brighton en Tottenham krijgt andere datum
© Pro Shots

Het uitstel komt uit de hoek van Tottenham Hotspur. De Londenaren hadden gevraagd of de wedstrijd uitgesteld kon worden aangezien de club kampt met talloze positieve coronagevallen in zowel de spelersgroep als de staf. Hierdoor ging onder meer het Conference League-duel tussen hen en het Franse Stade Rennais van donderdag niet door.

Het bestuur van de Engelse voetbalcompetitie kon niet anders doen dan adviezen opvolgen van medici. Volgens hen heeft de gezondheid van de Tottenham-spelers en -stafleden de hoogste prioriteit. Vanwege de corona-uitbraak zijn meerdere faciliteiten van het trainingscomplex van Tottenham gesloten.

Het is nog niet bekend wanneer Tottenham de uitgestelde wedstrijden met Stade Rennais en Brighton in gaat halen. Het eerstvolgende duel van de Londense ploeg dat voorlopig nog wel in de agenda staat, is het competitiebezoek aan Leicester City van donderdag 16 december. Met 25 punten uit veertien wedstrijden staat Tottenham Hotspur op de vijfde plaats in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.