Potter komt belofte aan Ziyech direct na, volgende tegenvaller Madueke

Reacties

Hakim Ziyech begint vrijdag in de basis bij Chelsea. Voor Noni Madueke is er een plaats op de bank.

Potter komt belofte aan Ziyech direct na, volgende tegenvaller Madueke
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 0
Fulham
Fulham

Het kooplustige Chelsea had vrijdag een minder leuke boodschap voor vier nieuwelingen. Naast de gehuurde João Félix mogen alleen Enzo Fernández en Mykhaylo Mudryk hun kunsten gaan vertonen in de Champions League. De anderen - Benoît Badiashile, Noni Madueke, Andrey Santos en David Datro Fofana - zijn niet ingeschreven bij de UEFA voor het vervolg van het miljardenbal.

Voor het eerste duel na het sluiten van het transferwindow had Potter beter nieuws voor Badiashile, die net als Ferrnández en Mudryk aan de aftrap komt tegen Fulham. Madueke begint op de bank.

De basisopstelling was ook goed nieuws voor Ziyech. De WK-ganger, die een tijdelijke overgang naar PSG op de valreep zag stranden, behield zijn basisplaats bij The Blues. Daarmee kwam Potter zijn belofte na. 'Hij zal een belangrijke speler zijn voor de rest van het seizoen', aldus de manager.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.