Postecoglou komt met hoopvolle update over Van de Ven

Reacties

Micky van de Ven nadert zijn rentree. De verdediger van Tottenham Hotspur keerde deze week terug op de groepstraining en maakt voor het FA Cup-duel met Burnley mogelijk weer deel uit van de wedstrijdselectie van de Noord-Londenaren.

Postecoglou komt met hoopvolle update over Van de Ven
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 0
Burnley
Burnley

Begin november liep Van de Ven in de wedstrijd tegen Chelsea een hamstringblessure op. Die hield de Nederlander twee maanden aan de kant. Inmiddels gaat het de goede kant op met Van de Ven, die voor zijn blessure een vaste kracht was in de ploeg van manager Ange Postecoglou. De Australiër bevestigde donderdag op de persconferentie dat Van de Ven dicht bij een terugkeer is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Postecoglou gaf aan dat Van de Ven deze week weer volledig meetrainde. Een basisplaats is onwaarschijnlijk. 'Daar ben ik voor de wedstrijd van morgen nog niet zeker van, maar hij kan in de wedstrijdselectie zitten. Het is goed om hem terug te hebben. We moeten voorzichtig zijn met Micky, maar het ziet er inderdaad positief uit.'

Dat kan niet gezegd worden van James Maddison en Cristian Romero. Maddison is nog niet teruggekeerd op de groepstraining, terwijl Romero volgens Postecoglou pas aan het begin van zijn revalidatie is. Dat betekent dat beide spelers vrijdag niet beschikbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. van de Ven
Meer over M. van de Ven
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.