Portugal heeft veel pijlen op zijn boog, Ronaldo speelt poker

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Portugal heeft veel pijlen op zijn boog, Ronaldo speelt poker

Portugezen hebben veel pijlen op hun boog
Cristiano Ronaldo en Ricardo Quaresma houden wel van een pijltje gooien. Maar of ze net zoveel darttalent hebben als voor voetbal, is de vraag… Voetballen kunnen ze in ieder geval wél.

Perfect bezorgd
Lukas Podolski laat even zien dat hij een prima traptechniek heeft. De aanvaller, die nog geen enkele keer in de basis startte bij Duitsland, bezorgt de bal recht in de handen van een man die op videotoren staat.

Ronaldo zoekt even afleiding
Doet hij het voor echt geld of gewoon voor de lol? Cristiano Ronaldo speelt tussen het trainen door even een potje poker op zijn telefoon.

Finnbogason geniet nog even na
Wat een feest was het maandagavond in Reykjavik bij de huldiging van het IJslandse nationale elftal. Alfred Finnbogason heeft genoten!

Martial est chaud
In aanloop naar het duel in de halve finale met Duitsland schiet Anthony Martial er alvast flink op los op de training. De twintigjarige Franse aanvaller is warm.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.