Pogba ziet WK-kansen verder slinken na nieuwe tegenvaller

Reacties

De kans dat Paul Pogba het WK in Qatar gaat halen, wordt steeds kleiner. De 29-jarige middenvelder was op de weg terug van een blessure aan zijn knie en liep maandag tijdens een training bij Juventus een kwetsuur op aan zijn dijbeen.

Pogba ziet WK-kansen verder slinken na nieuwe tegenvaller
© Pro Shots

Volgens verschillende Italiaanse media moet Pogba zeker tien dagen extra toekijken door de blessure aan zijn dijbeen. Over anderhalve week, op 9 november, maakt Didier Deschamps zijn selectie voor het WK bekend. De kans dat de bondscoach van Frankrijk Pogba meeneemt naar Qatar lijkt bijzonder klein.

Dat heeft alles te maken met uitspraken die Deschamps vorige week deed. De keuzeheer is niet van plan om spelers mee te nemen die nog niet helemaal fit zijn. 'Voor mij is het duidelijk. Ik ben nog nooit een grote competitie ingegaan met een geblesseerde speler. Ik vind dat we naar het WK moeten gaan met enkel fitte en capabele spelers.'

Deschamps benadrukte eveneens dat spelers die hersteld zijn van een blessure voor het WK in ieder geval speelminuten moeten hebben gemaakt bij hun club. Als Pogba over tien dagen pas fit is, rest voor hem enkel nog de thuiswedstrijd tegen Lazio van 13 november.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.