'Pogba kan Firmino achterna, Juve legt contact met agent Koopmeiners'

Reacties

Paul Pogba bracht afgelopen weekend een bliksembezoek aan Saoedi-Arabië. Het gonst van de geruchten dat de Franse middenvelder voor een vertrek bij Juventus staat. Gebeurt dat, dan komt Teun Koopmeiners mogelijk in beeld bij de Italiaanse topclub.

'Pogba kan Firmino achterna, Juve legt contact met agent Koopmeiners'

Pogba reisde af naar Jeddah, waar zijn naam werd koppeling aan het Al-Ittihad van Karim Benzema en N'Golo Kanté. Volgens La Gazzetta dello Sport is het juist stadgenoot Al-Ahli dat met de routinier aan de haal wil gaan. De club van Roberto Firmino heeft zich mondeling gemeld bij zaakwaarnemer Rafaela Pimenta en heeft een driejarig aanbod ter waarde van honderd miljoen euro in gedachten.

Het is nog niet duidelijk of Pogba ingaat op het lucratieve voorstel uit Saoedi-Arabië. De Frans international kwam vorig seizoen slechts 161 minuten in actie voor Juve en koestert revanchegevoelens. Bovendien kan Juve vanwege zijn doorlopende contract vragen wat het wil. Al-Ahli zou denken aan een transfersom van zo'n tien miljoen euro, maar wil eerst kijken of Pogba fysiek in orde is.

Koopmeiners
Ondertussen wordt in Turijn gekeken naar mogelijke opvolgers. De naam van Koopmeiners prijkt hoog op het lijstje. Cristiano Giuntoli, de nieuwe technisch directeur, is bijzonder gecharmeerd van de Oranje-international en zocht al informeel contact met diens zaakwaarnemer. In zijn tijd bij Napoli had Giuntoli Koopmeiners ook al op de korrel. Volgens de roze sportkrant zou Atalanta Bergamo minstens 35 miljoen euro verlangen voor de 25-jarige middenvelder.

Ook Franck Kessié (Barcelona) en Rodrigo de Paul (Atlético Madrid) worden genoemd. Beide spelers hebben een verleden in de Serie A. De Paul stond in het verleden ook al in de belangstelling van Juve. Habib Diarra, een negentienjarig talent van RC Strasbourg, geldt als dark horse.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.