Pogba aast na 161 minuten op revanche: vervroegde rentree bij Juve

Reacties

Paul Pogba laat niets aan het toeval over. De dertigjarige middenvelder is vastberaden om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen en verscheen een week eerder dan zijn ploeggenoten op Continassa, het trainingscomplex van Juventus.

Pogba aast na 161 minuten op revanche: vervroegde rentree bij Juve
© Instagram Paul Pogba

Na zes seizoenen bij Manchester United keerde Pogba vorig seizoen vol verwachtingen terug bij Juve. Zijn tweede periode bij De Oude Dame werd echter getekend door aanhoudend blessureleed. Onder meer knie- en hamstringproblemen zorgden ervoor dat hij afgelopen seizoen in alle competities slechts 161 minuten op het veld stond.

Om definitief af te rekenen met zijn fysieke problemen, trainde Pogba deze zomer door in Miami. Daar laat de routinier het niet bij. De spelers van Juve worden maandag terugverwacht bij de club, maar Pogba had andere plannen. Op beelden op social media is te zien hoe de middenvelder flink aan het werk wordt gezet. 'Ik ben er klaar voor', luidt het bijschrift. 

Tournee in de USA
Dat zorgt positief commentaar van de Juve-fans, maar ook voor scepsis. Supporters vrezen dat Pogba te veel hooi op zijn vork neemt en vermoeid aan het nieuwe seizoen begint. En Pogba? Die tovert een lach op zijn gezicht en gaat stoïcijns door. De Fransman keert later deze maand terug naar de Verenigde Staten, want Juventus gaat op tournee in de USA. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.