'Pogba hoopt op 25 oktober al zijn rentree te maken bij Juventus'

Reacties

Het WK lijkt haalbaar voor Paul Pogba. De geblesseerde middenvelder van Juventus hoopt volgens La Gazzetta dello Sport binnen een maand terug te keren op het veld. Hetzelfde geldt voor Federico Chiesa, die al bijna het kalenderjaar uit de roulatie is.

'Pogba hoopt op 25 oktober al zijn rentree te maken bij Juventus'
© Pro Shots

Pogba heeft zijn vizier gericht op de Champions League-wedstrijd tegen Benfica van dinsdag 25 oktober, zo meldt de sportkrant. Als die wedstrijd haalbaar is, heeft Pogba nog enkele weken om wedstrijdritme op te doen voordat het WK begint. Italië kwalificeerde zich niet voor het toernooi, dus voor Chiesa is diezelfde urgentie er niet.

Pogba raakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geblesseerd aan zijn knie en moest zijn officiële rentree bij Juventus zodoende uitstellen. Zijn herstel verloopt voorspoedig. Bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk zei eerder deze maand dat hij Pogba alleen zal selecteren voor het WK als de middenvelder fit genoeg is om te spelen.

Chiesa scheurde de voorste kruisband van zijn linkerknie in de competitiewedstrijd tegen AS Roma (3-4 zege) van 9 januari. Hij keert spoedig terug bij de groepstraining en volgens La Gazzetta dello Sport is het zelfs denkbaar dat trainer Massimiliano Allegri de aanvaller opneemt in zijn wedstrijdselectie voor het competitieduel met AC Milan van 8 oktober.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.