Poepon redt Sparta ook tegen NAC in blessuretijd

Net als vorige week tijdens het uitduel met PSV was Rydell Poepon erg belangrijk bij Sparta Rotterdam. De aanvaller bezorgde zijn ploeg in blessuretijd een gelijkspel tegen NAC Breda (2-2).

Tot twee keer toe kwam Sparta in eigen huis op achterstand. In de achttiende minuut opende Matthew Amoah de score op aangeven van Ferne Snoyl, maar Milano Koenders zorgde met een schitterend schot in de kruising voor een 1-1 ruststand.

In de derde minuut van de tweede helft mocht Csaba Fehér vrij aanleggen en de Hongaar zette de club uit Breda opnieuw op voorsprong. NAC gaf de zege echter nog weg, doordat Poepon zijn club net als vorige week in blessuretijd naar een gelijkspel kopte.

Sparta blijft voor de derde wedstrijd op rij ongeslagen, maar schiet niet veel op met de remise. De ploeg blijft steken op de veertiende plaats, met 25 punten uit evenveel wedstrijden. NAC heeft negen punten meer en bezet daardoor de negende plaats.