Pochettino verlengt na uitgesproken wens bij Tottenham Hotspur

Reacties

Mauricio Pochettino heeft een einde gemaakt aan de onzekerheid over zijn toekomst. De manager van Tottenham Hotspur heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuw, vijfjarig contract.

Pochettino verlengt na uitgesproken wens bij Tottenham Hotspur

Pochettino lag nog tot medio 2021 vast bij Tottenham, maar heeft er twee seizoenen aan vastgeplakt en blijft nu tot de zomer van 2023 aan de nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen verbonden. Met het zetten van zijn krabbel maakt Pochettino een einde aan de geruchten over een mogelijke overstap naar bijvoorbeeld Chelsea of Real Madrid.

De 46-jarige Pochettino staat sinds 2014 voor de groep bij Tottenham, dat de manager uit Argentinië destijds overnam van Southampton. Eerder in zijn trainersloopbaan werkte de coach nog in Spanje voor Espanyol. Met Tottenham won hij tot dusver nog geen prijs; toch is men in Londen erg tevreden over het werk van Pochettino.

Eerder deze maand maakte Pochettino nog duidelijk dat hij het tijd vindt dat Tottenham flink gaat investeren in de spelersgroep. Het is niet bekend of de manager enkele toezeggingen heeft gekregen wat betreft het transferbudget. 

'Ik ben vereerd dat ik een langdurig contract heb kunnen tekenen in een van de belangrijkste periodes uit de geschiedenis van deze club', reageert Pochettino op zijn contractverlenging. 'Ik ben trots dat ik de manager zal zijn die dit team in ons nieuwe stadion van wereldklasse mag gaan leiden. We maken al plannen om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven bouwen aan het project waar we nu al vier jaar mee bezig zijn.' Pochettino's assistenten hebben ook bijgetekend. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.