Pochettino bijt van zich af na stunt bij Spurs: 'Dat is een foute beoordeling'

Reacties

Het moest van diep komen, maar Chelsea rekende maandag in de slotfase af met het negental van Tottenham Hotspur. Toch vond manager Mauricio Pochettino niet dat The Blues het zichzelf moeilijk maakten.

Pochettino bijt van zich af na stunt bij Spurs: 'Dat is een foute beoordeling'
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 4
Chelsea
Chelsea

Cristian Romero moest in de eerste helft met rood van het veld en in de 55ste minuut kon ook Destiny Udogie inrukken. Toch duurde het nog twintig minuten voor Chelsea de voorsprong greep. In de blessuretijd liepen The Blues verder weg bij Spurs. Chelsea maakte het zichzelf onnodig moeilijk, concludeerde een journalist op de persconferentie.

'Dat is een foute beoordeling', counterde Pochettino. 'Kijk naar de wedstrijd tussen Tottenham en Liverpool (Spurs besliste de wedstrijd tegen het negental van Liverpool eerder dit seizoen pas in de 96ste minuut, red.). Dat was een soortgelijke wedstrijd. Het is nooit makkelijk. Ik denk dat alles wat je hebt zien gebeuren, verdiend was. En ja, we hadden het eerder kunnen beslissen.'

Goede vraag
'Of ik tevreden ben dat de ploeg gedisciplineerd bleef spelen? Ja. Bedankt voor de goede vraag', deelde Pochettino vervolgens een sneertje uit. 'We zijn nog ver verwijderd van waar we willen zijn, we zijn iets aan het opbouwen. Dat kost tijd. We hebben de capaciteiten en kwaliteiten om ons spel te verbeteren. Het gaat om de mentale weerbaarheid.'

Bekijk hier de samenvatting 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.