Ploeggenoot Yilmaz: 'Hij heeft meerdere aanbiedingen'

Reacties

Weer was Burak Yilmaz afwezig bij Fortuna Sittard. De club zegt dat de Turkse spits geblesseerd is en daarom niet speelt. Ploeggenoot Dogan Erdogan verklapt ondertussen dat Yilmaz meerdere aanbiedingen heeft.

Ploeggenoot Yilmaz: 'Hij heeft meerdere aanbiedingen'
© Pro Shots

Het gaat niet naar de zin van Yilmaz, zoveel is wel duidelijk. Hij zou een blessure hebben, vervolgens hield trainer Julio Velazquez hem wegens 'technische redenen' buiten het elftal. 'Hij heeft een blessure, dat is wat ik kan vertellen', zegt Erdogan bij ESPN.

De Turkse middenvelder móet meer weten, aldus ESPN, omdat hij een sterke band heeft met Yilmaz. 'Het maakt niet uit of ik meer weet of niet. Er is iedere dag heel veel nieuws en er zijn ook veel aanbiedingen, maar ik weet niet wat hij gaat beslissen.'

Het verhaal gaat dat Yilmaz assistent-trainer bij Turkije kan worden. Erdogan: 'Ja, er zijn veel aanbiedingen, niet alleen van de nationale ploeg. Het is aan hem om te beslissen.' Yilmaz ligt bij Fortuna nog tot 2027 vast. Hij zou twee jaar spelen, om daarna een andere rol bij de club te bekleden.

Bekijk hier al onze video's
Meer B. Yılmaz
Meer over B. Yılmaz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.