'Plan B dient zich aan voor Barça: Neymar zet in op sensationele rentree'

Reacties

Barcelona kan de terugkeer van Lionel Messi vergeten. Mogelijk kunnen de supporters van de Spaanse landskampioen zich alsnog opmaken voor een spraakmakende rentree, want naar verluidt heeft Neymar zich aangeboden bij zijn voormalige werkgever. De Braziliaan is bereid zijn salariseisen drastisch naar beneden bij te stellen.

'Plan B dient zich aan voor Barça: Neymar zet in op sensationele rentree'
© Pro Shots

Toch een sprankje MSN in Barcelona? Luis Suárez verslijt zijn laatste dagen als profvoetballer bij Grêmio, terwijl Lionel Messi woensdag bekendmaakte voor een avontuur in de MLS te kiezen. De 35-jarige wereldkampioen verkocht Barça een 'nee' en staat voor een transfer naar Inter Miami. Een terugkeer van het laatste lid van het supertrio lijkt niet uitgesloten. Volgens Sport aast de Neymar nadrukkelijk op een tweede termijn in Catalonië.

Na de afwijzing van Messi heeft Barça Plan B in werking gezet. Duidelijk is dat de club inmiddels de middelen heeft om deze zomer een sterspeler aan te trekken. Die zou zomaar eens naar de naam Neymar kunnen luisteren. De 31-jarige aanvaller stond tussen 2013 en 2017 onder contract in Camp Nou en wil volgens de berichtgeving salaris inleveren om een terugkeer mogelijk te maken. Dat Neymar nog twee jaar vastligt bij Paris Saint-Germain maakt een overgang er niet makkelijker op.

Silva
Behalve Neymar staan er nog meer spelers te trappelen om zich komende maand bij Barça te voegen. Het geld dat de Catalaanse directie had gespaard voor de komst van Messi, kan worden geïnvesteerd in anderen. De naam van Bernardo Silva zingt nog altijd rond, terwijl de club ook naarstig op zoek is naar een vervanger van Sergio Busquets. Daarvoor komt Ilkay Gündogan in aanmerking.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.