Piroe kan kiezen tussen PSV en Juventus

Reacties

PSV hoopt heel snel antwoord te krijgen van Joël Piroe op de aanbieding tot contractverlenging die de club de spits heeft gedaan. Al maanden is PSV bezig het 19-jarige talent langer aan zich te binden. Deze week zat Piroe - van wie het contract komende zomer afloopt - opnieuw met de koploper om de tafel. Beide partijen hadden naar verluidt een goed gevoel over het gesprek.

Piroe kan kiezen tussen PSV en Juventus

PSV heeft in de strijd om Piroe wel concurrentie van Juventus. De Italiaanse topclub zou de aanvaller eerst in de Serie C willen stallen bij de Onder-23. Juventus wilde Piroe vorig seizoen ook al overnemen, maar toen bleef de voetballer bij PSV. De Wijchenaar die ook in de jeugd bij NEC en Feyenoord speelde, gaf eerder aan het eerste van PSV te willen halen.

Maar waar trainer Mark van Bommel andere talenten al wel de kans gaf in de hoofdmacht, wacht Piroe nog altijd op zijn eerste officiële speelminuten in het eerste elftal. De concurrentie voor dat team is groot. Met Luuk de Jong, de momenteel weer geblesseerde Maxi Romero en de aan SC Heerenveen verhuurde Sam Lammers heeft PSV voor komend seizoen al drie aanvallers voor de spitspositie in één.

Piroe traint wel al geregeld mee met het keurkorps van Van Bommel, maar zijn wedstrijden speelt hij in de Keuken Kampioen Divisie met Jong PSV. Van dat elftal is Piroe dit seizoen met tien doelpunten in negentien wedstrijden de topscorer.

Jeugd grijpt de macht bij PSV: 'Dit is een klap voor dure Guti'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.