Piqué sluit overeenkomst met Casio na nieuw nummer Shakira

Reacties

Gerard Piqué heeft op opmerkelijke wijze gereageerd op zijn ex-vrouw en zangeres Shakira, die de voormalig verdediger ervan langs geeft in een nieuwe release.

Piqué sluit overeenkomst met Casio na nieuw nummer Shakira
© Twitter Cristhopher Islas
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In Music Sessions #53 zegt Shakira onder meer: 'Je hebt een Rolex geruild voor een Casio', waarmee ze doelt op Clara Chía, de nieuwe vriendin van Piqué. Die relatie zit Shakira niet lekker. En wat doet de Catalaan? Die sluit een dag later vrolijk een sponsorcontract af met Casio en duikt in een video op met een horloge van het merk op zijn pols.

'Dit is een horloge voor het leven', zei Piqué in een video over zijn aanwinst. De ex-international sloot het sponsorcontract af voor de Kings League, een voetbalcompetitie met eigen regels. Die kreeg vorige week overigens veel aandacht, omdat een gemaskerde voetballer uit La Liga tegen de wil van zijn club in meespeelde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.