Piqué biedt Koeman zeer welkom nieuws

Reacties

Gerard Piqué maakt zich op voor zijn rentree bij Barcelona. De 34-jarige verdediger liet zich maandag zien op de training van de Catalaanse grootmacht.

Piqué biedt Koeman zeer welkom nieuws
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

Piqué kwam dit seizoen in november voor het laatst binnen de lijnen voor Barcelona. Een knieblessure dwong de verdediger in de rol van toeschouwer. Vanaf de kant zag hij hoe mede door meer blessureleed het hart van de defensie de nodige verschillende invullingen kreeg.

Voor de Champions League-wedstrijd tegen PSG is Piqué dankzij een zeer snel herstel waarschijnlijk weer een optie voor Koeman. Het is goed nieuws voor de Nederlandse trainer, die dinsdag in Ronald Araujo juist een centrale verdediger dreigt te moeten missen door blessureleed.

Koeman heeft nog geen knoop doorgehakt. 'Piqué traint nu enkele dagen mee. Het gevoel is goed. We hebben nog één dag om te beslissen of we hem opnemen in de wedstrijdselectie. Hij is er wel een tijd uit geweest. We nemen dinsdagochtend een besluit.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.