Pijnlijke boodschap: Hansa Rostock zonder Verhoek (34) op trainingskamp

Reacties

John Verhoek moet op zoek naar een nieuwe club. Hansa Rostock stelt geen prijs meer op de diensten van de 34-jarige spits, die geen uitnodiging ontving voor het trainingskamp in Neuruppin.

Pijnlijke boodschap: Hansa Rostock zonder Verhoek (34) op trainingskamp
© Pro Shots

VI ging in mei nog op bezoek in Rostock, waar Verhoek zijn vijfde seizoen dacht in te gaan. 'We hebben nog een huis in Den Haag. Vroeger zeiden Michelle en ik tegen elkaar dat we daar uiteindelijk zouden gaan wonen, alleen zijn we nu erg aan het twijfelen', liet de publiekslieveling toen optekenen. 'De kinderen hebben het hier naar hun zin, wij zijn hier op onze plek. Rostock is eigenlijk ons thuis geworden.’

Inmiddels liggen de kaarten anders. Net als Thomas Meissner (ex-ADO Den Haag en Willem II) en Sébastien Thill hoefde Verhoek zich niet te melden voor het trainingskamp. 'Na een analyse van het afgelopen seizoen hebben we John, Sébastien en Thomas laten weten dat ze niet in de plannen voor volgend seizoen voorkomen', legt technisch directeur Kristian Walter uit op de clubsite.

'Natuurlijk willen deze spelers graag op het veld staan en minuten maken, dus hebben we ze de tijd gegeven om met andere clubs te praten. Tot nader order krijgen ze de mogelijkheid om fit te blijven bij de beloften', sluit Walter af. Het is niet duidelijk of Verhoek, die nog over een eenjarig contract beschikt, inderdaad zijn conditie op peil gaat houden bij de beloften van de club uit de 2. Bundesliga.

Spelersprofiel

J. Verhoek


Geboortedatum:
25 maart 1989
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Leidschendam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
87 kg
Huidige club:
VfL Osnabrück
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.