Pijnlijk: Mvogo blundert en moet vervolgens geblesseerd van het veld

Reacties

Het is niet de dag van Yvon Mvogo. De doelman van Lorient ging zondag tegen Paris Saint-Germain lelijk in de fout en moest tot overmaat van ramp geblesseerd van het veld.

Pijnlijk: Mvogo blundert en moet vervolgens geblesseerd van het veld
© Screenshot Ziggo
Lorient
Lorient
1 - 2
PSG
PSG

Mvogo speelde de laatste twee seizoenen met wisselend succes bij PSV en verkaste afgelopen zomer naar Lorient. Daar doet hij het tot op heden verdienstelijk. Roger Schmidt roemde de sluitpost om zijn voetballende kwaliteiten, maar die lieten hem juist tegen PSG in de steek.

De Zwitser nam te veel tijd bij het uittrappen en schoot tegen Neymar aan. De bal belandde voor de voeten van Hugo Ekitike, die de Braziliaan een niet te missen kans bood. Neymar prikte vervolgens eenvoudig binnen (0-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blessure
Alsof dat nog niet genoeg was, raakte Mvogo ook nog eens geblesseerd bij de actie. De doelman moest zich vervolgens laten vervangen. Met het WK voor de deur is dat slecht nieuws voor de Zwitsers international, die doorgaans een vaste klant is in de selectie.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO

Spelersprofiel

Mvogo


Geboortedatum:
6 juni 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Yaounde
Nationaliteit
Zwitserland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
FC Lorient
Nationaal team:
Zwitserland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.