Philips maakt bij PSV plaats voor Energiedirect

Reacties

PSV speelt de komende drie jaar met Energiedirect.nl op de borst. Het energiebedrijf vervangt Philips, dat na meer dan drie decennia verdwijnt van het tricot van de Eindhovenaren.

Philips maakt bij PSV plaats voor Energiedirect

'Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden, die past bij onze visie op ondernemen', aldus algemeen directeur Toon Gerbrands over de deal, die PSV op jaarbasis zes miljoen euro oplevert.

'Wij zijn van oorsprong een club die onderscheidend probeert te werken in een prestatiegerichte omgeving', aldus Gerbrands. 'We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is een van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken. De visie van energiedirect.nl sluit daar uitstekend bij aan. Energiedirect.nl is een bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken. PSV heeft dezelfde inborst en dadendrang.'

Philips had bijna een jaar geleden aangekondigd na 34 jaar te stoppen als hoofdsponsor, al zou het bedrijf wel verbonden blijven aan de club. Zo blijft het elektronicaconcern zijn naam verbinden aan het stadion van de Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.