PSV en Philips sluiten nieuwe deal voor tien jaar

Reacties

PSV en huidig hoofdsponsor Philips blijven nog tien jaar aan elkaar verbonden. Het Eindhovense bedrijf komt met een logo op de mouw van het shirt.

PSV en Philips sluiten nieuwe deal voor tien jaar

Beide partijen maakten dat vrijdagmiddag op een ingelaste persconferentie bekend. Op de mouw komt te staan 'Philips, founder of PSV'. Het contract is opgesplitst in twee perioden van vijf jaar. De eerste periode betaalt Philips drie miljoen euro per jaar, de tweede periode bedraagt de bijdrage anderhalf miljoen. Bovendien heet het stadion van de regerend landskampioen nog minimaal tien jaar Philips Stadion.

Philips maakte in april bekend na meer dan dertig jaar te stoppen als hoofdsponsor. In de nieuwe opzet blijft het bedrijf – tevens naamgever van de club – dus alsnog verbonden aan PSV. Voor de voorkant en achterkant van het shirt en voor de tricots van de jeugdploegen is de regerend landskampioen nog op zoek naar een nieuwe sponsor. Daar is de clubleiding in binnen- en buitenland naar op zoek, zo maakte algemeen directeur Toon Gerbrands vrijdag bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.