Personele problemen voor FC Twente, RKC mist Sno

Nikolay Mihaylov heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Twente al achter de rug. De Bulgaarse goalie is door ziekte niet inzetbaar zondag tegen RKC Waalwijk. In dat treffen willen De Tukkers na het 1-1 gelijkspel in de eerste ontmoeting een plek in de finale om de play-offs om Europa League-voetbal afdwingen.

Personele problemen voor FC Twente, RKC mist Sno

Mocht Twente het tweeluik met RKC als verliezer afsluiten, dan zit het seizoen voor de ploeg van trainer Steve McClaren erop. Mihaylov is een van de spelers die in verband wordt gebracht met andere clubs.

Mihaylov is niet de enige Twente-speler die met problemen kampt. Ola John ontbreekt hoogstwaarschijnlijk door enkelklachten. Rasmus Bengtsson is afwezig door een hamstringkwetsuur, terwijl Wout Brama (knie) en Emir Bajrami (ziek) nog onzeker zijn. Wesley Verhoek is wel weer beschikbaar; hij was in het heenduel geschorst.

Ook RKC mist een belangrijke speler. Middenvelder Evander Sno ondervindt, net als in de eerste onderlinge confrontatie, nog te veel hinder van een knie om in actie te komen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's