Persona non grata Hilterman vindt oplossing na NAC-debacle

Reacties

Jeredy Hilterman en NAC Breda zijn na nog geen halfjaar van elkaar verlost. Almere City FC heeft de 24-jarige spits ingelijfd.

Persona non grata Hilterman vindt oplossing na NAC-debacle
© Pro Shots

De periode bij NAC werd voor Hilterman een hoofdstuk in zijn carrière om snel te vergeten. Hij kwam eind januari over van FC Emmen. De aanvaller scoorde slechts twee keer voor de volksclub en baarde vooral opzien met zijn uitlatingen in de eindfase van het seizoen.

Hilterman vierde in Emmen het feest mee nadat zijn oude club kampioen was geworden in de Keuken Kampioen Divisie. Op het podium solliciteerde hij als NAC-speler openlijk naar een terugkeer naar Emmen. 'Waar gaat Hilterman naartoe?!', vroeg de speler aan het publiek. 'FC Emmen', klonk het vanuit de Emmen-aanhang. Hilterman werd na aanleiding van dat incident disciplinair geschorst door NAC en miste zo onder meer de play-offs om promotie.

NAC ontvangt nog wel een transfersom voor Hilterman en een heeft een doorverkooppercentage afgedwongen in de onderhandelingen met Almere. De viervoudig Surinaams international heeft bij zijn nieuwe club een contract tot medio 2024 getekend, met een optie voor nog een jaar. Almere stelt dat het verschillende Eredivisie-clubs heeft afgetroefd in de strijd om Hilterman.

Spelersprofiel

J. Hilterman


Geboortedatum:
20 juni 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Haarlem
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,86 m
Huidige club:
Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.