Perotti derde winterversterking voor AS Roma

Reacties

AS Roma heeft de huurtransfer van Diego Perotti afgerond. De 27-jarige Argentijn komt voor anderhalf jaar over van Genoa. In 2017 hebben de Romeinen vervolgens de mogelijkheid om de vleugelspits definitief in te lijven voor negen miljoen euro.

Perotti derde winterversterking voor AS Roma

Perotti trainde maandag al mee met zijn nieuwe ploeggenoten, maar het was nog wachten op de afronding van de formaliteiten. Nu de voormalig speler van Sevilla en Boca Juniors de medische keuring heeft doorstaan en een handtekening heeft gezet onder zijn contract, mag de linksbuiten zich echt speler noemen van Roma, momenteel vijfde in de Serie A.

Sinds Perotti in 2014 de overstap maakte van Sevilla naar Genoa, maakte de tweevoudig international van Argentinië met zijn dribbels indruk in Italië. Het afgelopen anderhalf jaar was hij goed voor vijf goals en zeven assists, waardoor Roma afgelopen zomer ook al geïnteresseerd was in zijn diensten. Toen kwam het echter niet van een transfer.

Doordat de Romeinen nu alsnog beslag hebben gelegd op Perotti, heeft trainer Luciano Spalletti zijn derde winterversterking binnen. Eerder kwamen Stephan El Shaarawy (AC Milan) en Ervin Zukanovic (Sampdoria) naar Stadio Olimpico met een vergelijkbare constructie; huren met een (onder sommige voorwaarden verplichte) optie tot koop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.