Pérez buitengewoon kritisch op Timber: 'Europese top? Kansloos'

Reacties

Kenneth Pérez is na de Europese uitschakeling kritisch op het spel van Ajax. De voormalige middenvelder van de Amsterdammers is in het bijzonder teleurgesteld in Jurriën Timber.

Pérez buitengewoon kritisch op Timber: 'Europese top? Kansloos'
© Pro Shots
Union Berlin
Union Berlin
3 - 1
Ajax
Ajax

In zijn rol als analyticus bij ESPN blikt Pérez terug op de verliespartij van Ajax in Berlijn (3-1). De Deen, die  zelf 66 officiële duels voor Ajax speelde, windt zich vooral op over de derde treffer van de Duitsers, binnengekopt door Danilho Doekhi.

'We hebben het altijd over Timber: Geweldige speler. Oh, wat is hij goed. Oh, wat is het allemaal fantastisch. Ik ben er daar ook één van. Ik vind het namelijk ook heel mooi hoe hij speelt', geeft Pérez toe.

'Dan heb je het over in de Europese top willen spelen, maar dan komt er een corner en dan komt Doekhi inlopen... Nou, dan staat daar toch een jochie tegenover?', vervolgt Pérez. 'Dát zijn de momenten dat je sterk moet zijn. Dat je moet denken: dit gaat mij niet gebeuren. Kansloos, Timber, kansloos!', vindt de 48-jarige oud-middenvelder.

'Dit is toch niet sterk? Wel van Doekhi, maar Timber moet dit van tevoren al oplossen. Je weet dat je fysiek minder bent', aldus Pérez.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Timber
Meer over Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.