Penaltymisser Tadic deert Fener niet, Kluivert wint bij Turks trainersdebuut

Reacties

Fenerbahçe is het seizoen in Turkije begonnen met een overwinning. Dusan Tadic miste een strafschop, maar dit leverde geen schade op na twee vroege goals van Edin Dzeko. Zowel Tadic als Sebastian Szymanski was belangrijk bij die vroege dubbelslag.

Penaltymisser Tadic deert Fener niet, Kluivert wint bij Turks trainersdebuut
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
2 - 1
Gaziantep FK
Gaziantep FK

Al na drie en achttien minuten scoorde Dzeko op aangeven van Tadic en Szymanski en zo zat Fenerbahçe al snel op het goede spoor. Helemaal toen Gaziantep met tien man verder moest door de rode kaart van Alexandru Maxim. De bezoekers deden voor rust wat terug en na de rust miste Tadic vanaf elf meter, waardoor het lange tijd spannend bleef. Echt in gevaar kwam de zege niet voor Fenerbahçe, dat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen dus wint. Op het einde werd het nog wel even spannend, nadat de bal via de ingevallen Jayden Oosterwolde op de hand van Tadic terecht was gekomen. De scheidsrechter zag er echter geen strafschop in. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Adana Demirspor
Adana Demirspor
2 - 1
Rizespor
Rizespor

Ook het Adana Demirspor van Patrick Kluivert is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Het dreigde vlak voor tijd tegen puntenverlies aan te lopen tegen Rizespor, maar trok in blessuretijd alsnog de overwinning over de streep. Demirspor, met voormalig AZ'er Jonas Svensson in de basis, greep via Younès Belhanda de leiding. Omdat Demirspor de wedstrijd maar niet besliste, bleef het spannend en vlak voor tijd scoorde John Mary. Puntenverlies werd in blessuretijd echter voorkomen door Yusuf Erdogan, waardoor Kluivert drie punten pakt in zijn eerste competitiewedstrijd als trainer van Demirspor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.