'Pedri moet na 'seizoen zonder einde' zondag alweer aan de bak'

Reacties

Pedri zal na zijn 'seizoen zonder einde' zijn vakantie nog even moeten uitstellen, zo meldt de krant Sport. Barcelona heeft de achttienjarige middenvelder, die tijdens de voorbije jaargang liefst 73 officiële duels afwerkte, zondag nodig in La Liga-ouverture tegen Real Sociedad.

'Pedri moet na 'seizoen zonder einde' zondag alweer aan de bak'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
4 - 2
Real Sociedad
Real Sociedad

Na zijn eerste seizoen op het hoogste niveau beleefde Pedri een drukke zomer. Met Spanje reikte hij tot de halve finale van het EK, waarna hij werd geselecteerd voor de Olympische Spelen. Het Spaanse team verloor zaterdag de finale van Brazilië.

De krant Sport bericht dat Pedri echt wel de nodige rust gaat krijgen, maar dat er komend weekeinde tegen Real Sociedad zeer waarschijnlijk nog wel een beroep op hem wordt gedaan. Eerder werd al duidelijk dat de spelmaker zich deze week weer moest melden bij Barcelona.

Afhankelijk van hoe de technicus de oefensessies doorkomt, wordt bepaald hoeveel minuten hij in actie zal komen tegen de Basken.

Erg veel opties heeft trainer Ronald Koeman namelijk niet door de blessures van Frenkie de Jong en het talent Gavi. Naar verluidt heeft Pedri begrip voor de situatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Pedri
Meer over Pedri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.