Pedri gaat voorbij aan uitspraken Xavi en maakt ambities Barça kenbaar

Reacties

Xavi Hernández was na de overwinning van Barcelona in de Europa League tegen Galatasaray lovend over uitblinker Pedri. De trainer van Barça was na afloop van het duel in Istanbul minder uitgesproken over de ambities van de Catalanen in Europa dan zijn pupil.

Pedri gaat voorbij aan uitspraken Xavi en maakt ambities Barça kenbaar
Galatasaray
Galatasaray
1 - 2
Barcelona
Barcelona

Barcelona kwam aanvankelijk nog in de problemen tegen Galatasaray, dat in Camp Nou doelpuntloos gelijkspeelde. De Braziliaan Marcao bracht Cim Bom na een half uur spelen aan de leiding, maar het antwoord van Barça was er binnen tien minuten. Pedri maakte de 1-1 en wees Barcelona de weg naar de laatste acht in de Europa League. Pierre-Emerick Aubameyang nam na rust de 1-2 voor zijn rekening.

'Of we nu de favoriet zijn in de Europa League? We hebben een kans om dit toernooi te winnen', luidde het diplomatieke antwoord van Xavi na de overwinning. 'We hebben een nieuwe stap gezet en blijven groeien. We steken in een goede vorm en hebben al even niet meer verloren. Zondag moeten we naar Bernabéu en we weten allemaal hoe moeilijk het gaat worden.'

Xavi genoot van het optreden van Pedri. 'Hij maakte een mooi doelpunt. We weten allemaal tot waartoe hij in staat is en er zit nog veel meer in het vat. Pedri is ook nog pas negentien jaar. Hij heeft zijn eigen karakter en dat maakt hem een unieke speler.'

Pedri was onder de indruk van de ambiance in Istanbul. 'Ik heb nooit eerder in een stadion gespeeld met zo'n intense sfeer. Het was een gekkenhuis. Maar we hebben karakter getoond. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken, maar ik denk dat wij de favoriet zijn om de Europa League te winnen', verklaarde de middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.