PEC-verdediger Lachman in gesprek met Werder Bremen

Werder Bremen heeft vergaande interesse in Darryl Lachman. De 24-jarige verdediger van PEC Zwolle heeft zelf al een gesprek gehad met de Bundesliga-club en ook de Zwollenaren staan niet onwelwillend tegen een winterse transfer. Dinsdag ontving de verdediger zelfs al een officiële aanbieding.

PEC-verdediger Lachman in gesprek met Werder Bremen

Lachman heeft in Zwolle een aflopend contract en weigerde eerder zijn handtekening te zetten onder een nieuw voorstel. De verdediger liet de club uit Zwolle weten rond te willen kijken. Dat uitgerekend de huidige nummer veertien van de Bundesliga zich meldt, is begrijpelijk. PEC Zwolle en Werder Bremen hebben een samenwerkingsverband.

Technisch directeur Gerard Nijkamp houdt alle opties open. 'We sluiten een winters vertrek van Darryl niet uit. Hij heeft aangegeven met meer clubs te willen praten. Het is overigens niet zo dat wij hemzelf hebben aangeboden bij Werder. Er zitten verschillende Bundesliga-clubs bij ons op de tribune. Alleen is het logisch dat de informatievoorziening richting Werder wat makkelijker verloopt door de samenwerking.'

Naast Lachman dreigt Zwolle ook Rochdi Achenteh kwijt te raken. Ook de 25-jarige linksback beschikt over een aflopend contract en legde een nieuw voorstel van de club naast zich neer. Inmiddels hebben FC Utrecht en SC Heerenveen zich bij de zaakwaarnemer van de Eindhovenaar gemeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen