Pechvogel Rafinha weer lang uitgeschakeld

Reacties

Barcelona kan in de drukke maand april geen beroep doen op Rafinha. De Braziliaan heeft vier maanden nodig voor zijn herstel.

Pechvogel Rafinha weer lang uitgeschakeld

Rafinha begon vorige week tegen Granada als vervanger van de geschorste Lionel Messi. Maar al na ruim een kwartier was de wedstrijd voor hem gedaan. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat het pas volgend seizoen tot een rentree komt. Bij een kijkoperatie is schade aan zijn meniscus in zijn rechterknie aan het licht gebracht met een verwachte hersteltijd van vier maanden.  

Het is het volgende leed voor de Braziliaan dit seizoen. De aanvaller annex middenvelder miste door verschillende blessures de nodige wedstrijden van Barcelona. Hij had te maken met onder meer achillespeesklachten, gekneusde ribben en een gebroken neus.  Het is niet de eerste keer dat Rafinha ernstig knieproblemen heeft. De linkspoot moest in het vorige seizoen al een half jaar toekijken vanwege een gescheurde kruisband.

De blessure is ook slecht nieuws voor Barcelona met het oog op het drukke programma voor april, waarin onder andere wedstrijden op het programma staan tegen Juventus (Champions League), Real Madrid en Espanyol (La Liga).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.