PEC Zwolle sluit nieuwe deal met City over 'extreem gemotiveerde' Tedic

Reacties

PEC Zwolle kan ook volgend seizoen weer beschikken over Slobodan Tedic. De nummer dertien van de Eredivisie maakt bekend dat het de spits nog een jaar zal huren van Manchester City.

PEC Zwolle sluit nieuwe deal met City over 'extreem gemotiveerde' Tedic
© Pro Shots

De 21-jarige Tedic hoopt nu vanaf het begin van waarde te kunnen zijn voor PEC. De jonge Serviër kwam vorig jaar met hoge verwachtingen binnen, maar hij werd eerst tweemaal geveld door een enkelblessure en later door een klaplong. Pas in de laatste weken van het seizoen kon Tedic iedere wedstrijd in actie komen voor PEC.

De aanvaller kwam tot vijftien wedstrijden in de Eredivisie, maar is van plan om dit aantal uit te breiden. Dit tot tevredenheid van technisch directeur Mike Willems van PEC. 'We kennen de kwaliteiten van Slobodan en weten hoe extreem gemotiveerd hij is om van zijn tweede verblijf in Zwolle een succes te maken', zegt de bestuurder op de website van de club.

Tedic laat weten zich thuis te voelen in Zwolle. 'Zowel de club als stad zijn me het afgelopen seizoen goed bevallen, ondanks dat ik de echte Tedic vanwege blessureleed eigenlijk nauwelijks heb kunnen laten zien. Ook kan ik niet wachten om met supporters op de tribunes te spelen. Ik heb zoveel steun van de achterban gekregen via onder andere de socials, dat ik niet kan wachten om dat vertrouwen en die blauw-witte liefde terug te geven door mijn inzet en prestaties op het veld.'

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Tedić
Meer over S. Tedić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.