PEC haalt Reijnen terug en hengelt twee potentiële eerste keepers binnen

Reacties

PEC Zwolle is actief op de transfermarkt. Etiënne Reijnen komt de verdediging versterken en Michael Zetterer mag met Xavier Mous gaan uitmaken wie de nieuwe eerste doelman van de club wordt.

PEC haalt Reijnen terug en hengelt twee potentiële eerste keepers binnen

Zetterer wordt voor twee seizoenen gehuurd van Werder Bremen. De 23-jarige doelman geldt in Duitsland als een groot keeperstalent en werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan Austria Klagenfurt. De komende twee seizoenen mag hij zich op huurbasis bewijzen in Overijssel.

Daar krijgt hij concurrentie van Mous. De doelman die afgelopen seizoen indruk maakte bij Cambuur tekent een meerjarig contract. Eerder leek een overgang nog af te ketsen omdat PEC en Cambuur het niet eens werden over een transfersom. De laatste dagen zijn alle plooien gladgestreken.

Zetterer en Mous mogen in het MAC3PARK gaan vechten om de erfenis van Mickey van der Hart, die transfervrij naar Polen is vertrokken. Tweede doelman Diederik Boer heeft de handschoenen aan de wilgen gehangen.

Reijnen
Voor de verdediging heeft PEC Reijnen binnengehaald. De 32-jarige Zwollenaar is transfervrij overgenomen van het Israëlische Maccabi Haifa en tekent een tweejarig contract bij de club waar hij zijn loopbaan begon. Reijnen speelde tussen 2006 en januari 2010 al 140 officiële wedstrijden voor PEC.

Via AZ, SC Cambuur en FC Groningen kwam Reijnen vorig jaar bij Maccabi Haifa terecht. Voor die club speelde hij in het afgelopen seizoen 27 wedstrijden en nu keert de verdediger terug naar zijn geboortestad. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.