Pas gestopte Tévez heeft zijn eerste trainersklus te pakken

Reacties

De trainersloopbaan van Carlos Tévez gaat van start. Rosario Central heeft dinsdagmiddag bevestigd dat de voormalig topspits voor de groep komt te staan. Tévez tekent voor een jaar.

Pas gestopte Tévez heeft zijn eerste trainersklus te pakken

Vorige week werd de aanstelling van Tévez (38) al voorspeld door de Argentijnse media. Dat was een hard gelag voor Pablo Sánchez, die tussen 1996 en 1999 nog voor Feyenoord speelde. Hij is inmiddels al een tijdje trainer en dacht de baan bij Rosario Central al binnen te hebben. De voorkeur van de clubleiding is echter toch naar de onervaren Tévez gegaan.

Aan het begin van deze maand zette Tévez een punt achter zijn rijke spelersloopbaan, waarin hij onder meer voor Manchester United en Manchester City was uitgekomen. Hij maakte toen al bekend dat hij trainer wilde gaan worden. De kans om deze nieuwe carrière op te starten is er nu dus al snel gekomen.

In de berichtgeving van de Argentijnse media werd beweerd dat Tévez drie van zijn broers in zijn technische staf zou gaan opnemen. Dat is (nog) niet bevestigd door Rosario Central, overigens geen club waar Tévez al een verleden heeft. El Apache begon en eindigde zijn spelersloopbaan bij Boca Juniors.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.