Partizan-matchwinner: 'We weten nog niets van Feyenoord'

Reacties

Feyenoord maakt zich op voor een bezoek aan Servië. Voor Conference League-opponent Partizan Belgrado moet de voorbereiding op het bezoek uit Rotterdam nog beginnen.

Partizan-matchwinner: 'We weten nog niets van Feyenoord'
© Pro Shots
Spartak Subotica
Spartak Subotica
0 - 1
Partizan Belgrado
Partizan Belgrado

De generale repetitie is in Servië vanwege een omstreden VAR-beslissing meer onderwerp van gesprek dan het duel met Feyenoord van donderdag zelf. Verwijten van de rivaal Rode Ster Belgrado over de vooringenomenheid van de Servische arbitrage klinken twee dagen na de wedstrijd tegen door Subotica door.

De discutabele strafschop in de slotfase zorgde voor de discussie. Matchwinner Bibras Natkho nam de verantwoordelijkheid voor de veelbesproken buitenkans in de slotfase. 'Elk penalty geeft druk. Maar er lag ook geen gras. Ik moet de bal neerleggen, zoals een kind dat buiten speelt', zei de Israëlische middenvelder.

Zijn treffer voorkwam puntenverlies voor Partizan op weg naar het vervolg in Europa. Voor Natkho is het bezoek van Feyenoord vooralsnog een lege bladzijde. 'We weten nog niets over Feyenoord, omdat we ons op de eigen competitie concentreerden. Na onze vrije dag gaan we ons erop voorbereiden.'

De Israëliër beseft dat het een zware klus wordt. 'Het is een tegenstander van klasse. Natuurlijk willen we ons goed aan onze fans presteren en doorgaan naar de volgende ronde. We hebben nu een paar dagen om klaar voor Feyenoord te zijn en dat zullen we zijn. We hebben wel een vol stadion nodig.'

Partizan Belgrado
Partizan Belgrado
2 - 5
Feyenoord
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.