Paris Saint-Germain vraagt Zidane om Mbappé-flirt te beëindigen

Reacties

De aanhoudende flirt van Real Madrid met Kylian Mbappé wekt irritatie op bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub is niet gediend van de constante stroom aan uitspraken in Spanje over de twintigjarige aanvaller en vraagt om een ingetogener houding.

Paris Saint-Germain vraagt Zidane om Mbappé-flirt te beëindigen
© Pro Shots

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray kreeg Real Madrid-trainer Zinedine Zidane opnieuw vragen over zijn landgenoot Mbappé. Zidane gaf aan dat Mbappé 'nu nog' actief is in Parijs, maar zei ook dat hij er weet van heeft dat de aanvaller ervan droomt ooit voor Real Madrid te spelen. 'De toekomst zal het leren', voegde Zidane toe.

Die uitlatingen zijn sportief directeur Leonardo in het verkeerde keelgat geschoten. 'Om eerlijk te zijn, stoort het me wel een beetje, ja. Het stoort. Ik heb veel respect voor Zidane, maar ik vind dit niet het geschikte moment om dat soort uitlatingen te doen. Kylian speelt voor ons en heeft hier nog een contract voor tweeënhalf jaar', sprak Leonardo voor de microfoon van RMC.

Volgens de Braziliaan behoort Mbappé op dit moment tot de beste spelers ter wereld. 'Dit is niet het moment om daar ruis in aan te brengen of de boel te destabiliseren. Het is tijd dat dat ophoudt', aldus Leonardo.

Na zijn doorbraak bij AS Monaco verhuisde Mbappé voor het astronomische bedrag van 180 miljoen euro naar Paris Saint-Germain, waar hij tot 2022 tekende. Het eveneens geïnteresseerde Real viste toen achter het net. De Franse krant Le Parisien berichtte dinsdag nog dat PSG er alles aan wil doen om Mbappé langer vast te leggen. Zijn jaarloon zou kunnen stijgen van 20 miljoen euro naar 36,7 miljoen euro, evenveel als Neymar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.