PSG bouwt aan de toekomst en licht optie in contract Nuno Mendes

Reacties

Nuno Mendes maakt definitief de overstap naar Paris Saint-Germain. De negentienjarige linkervleugelverdediger wordt voor veertig miljoen euro overgenomen van Sporting Portugal.

PSG bouwt aan de toekomst en licht optie in contract Nuno Mendes
© Pro Shots

PSG haalde vorige zomer onder anderen Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum en Lionel Messi naar Parijs. Op de slotdag van de transferperiode voegde Nuno Mendes zich in dat rijtje. Dat bleek een voltreffer, want de huurling stelde binnen de kortste keren een basisplaats veilig in het Parc des Princes.

Dat heeft ervoor gezorgd dat de PSG-directie de clausule in het contract van Nuno Mendes heeft geactiveerd. Dat betekent dat de landskampioen de Portugees international tot medio 2026 heeft vastgelegd. Nuno Mendes kwam in zijn debuutjaar tot 27 optredens in de Ligue 1 en speelde mee in alle Champions League-wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.