Paris Saint-Germain besluit superzomer met laatste toptransfer

Reacties

Paris Saint-Germain heeft vlak voor het sluiten van de markt Nuno Mendes nog vastgelegd. Zo krijgt een geweldige transferzomer voor PSG een passend slotakkoord.

Paris Saint-Germain besluit superzomer met laatste toptransfer
© Pro Shots

PSG was in de afgelopen periode erg actief en haalde Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum én Lionel Messi al binnen. Alleen voor Hakimi moest een transfersom betaald worden. Op Deadline Day heeft de technische leiding besloten om nu ook nog de portemonnee te trekken voor de komst van Nuno Mendes.

De negentienjarige Portugees wordt in eerste instantie voor een jaar gehuurd van Sporting Portugal, een van de tegenstanders van Ajax in de groepsfase van de Champions League. Daar betaalt PSG volgens de Franse berichtgeving al zeven miljoen euro voor. Vervolgens is er een optie tot koop, die de totale transfersom op veertig miljoen euro moet brengen.

Met de komst van Nuno Mendes krijgt Mauricio Pochettino de beschikking over een van de grootste talenten uit Portugal. De linksback speelde 47 duels in het eerste elftal van Sporting en heeft vijf interlands achter zijn naam staan. Nuno Mendes werd ook gelinkt aan Manchester City, maar vervolgt zijn loopbaan dus in Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.